Facebook မွာ ကိုယ္တင္သမၽွ Post တိုင္းကို Friend ေတြ Share လို့မရေအာင္ပိတ္နည္း

Facebook မွာ ကိုယ္တင္သမၽွ Post တိုင္းကို Friend ေတြ Share လို့မရေအာင္ပိတ္နည္း


မိမိတင္လိုက္တ့ဲ Post ကို သူငယ္ခ်င္းေတြ ျပန္ျပီး Share လို့မရေအာင္ Post တင္တ့ဲ နည္းလမ္းေလးရွိပါတယ္။
ဒီနည္းလမ္းဟာ Facebook ကို မိုဘိုင္း App ကေနသံုးမယ္ဆိုရင္ေတာ့ Custom ဆိုတာကို ေတြ ့ရမွာမဟုတ္ပါဘူး။ ဒီအတြက္ m.facebook.com ကေနျပီး ၀င္သံုးေပးရမွာပါ။
ဆက္ျပီးေတာ့ေအာက္မွာ ေလ့လာၾကည့္ရေအာင္

ေအာက္ပါ ပံုေလးထဲအတိုင္း Post တင္မယ့္ ေနရာေလးကို ႏွိပ္လိုက္ပါ။
Post မွာ ဓာတ္ပံုထည့္ခ်င္တယ္ ဆိုရင္ Add photo ေနရာအား ႏွိပ္ျပီး ထည့္သြင္းနိုင္သလို Video အတြက္လည္း Add Video ေနရာကို ႏွိပ္ျပီး ထည့္ေပးရပါမယ္။

ေအာက္ပါ ပံုေလးထဲကအတိုင္း ပံုေလးတစ္ပံုထည့္ျပီးပါက preview ေလးကို ႏွိပ္ေပးရပါမယ္။
ေအာက္ပါ စာမ်က္နာသို့ေရာက္သြားမွာျဖစ္ျပီး ေရးခ်င္တ့ဲ စားကိုလည္း ထည့္ေရးကာ လူသံုးေယာက္ပံုစံ icon ေလးကို ႏွိပ္ေပးရပါမယ္။
ေအာက္ပါပံုအတိုင္း ေအာက္ဆံုးအေၾကာင္းရွိ Custom ေလးကို ႏွိပ္ေပးပါ။
Hidden from ရ့ဲ ေအာက္နားေလးက Include friends of people tagged စာေၾကာင္းကို အမွန္ျဖစ္ျဖဳတ္ေပးရပါမယ္ ျပီးပါက အေပၚေထာင့္နားေလးမွာ ရွိတ့ဲ Save ေလးကို ႏွိပ္ေပးပါ။

ေအာက္ပါ ပံုစံအတိုင္း ေပၚလာရင္ေတာ့ Post ေနရာေလးကို ႏွိပ္ျပီး တင္လို့ရပါျပီ။
Share ပိတ္ထားတ့ဲ အတြက္ မိမိ Friend ေတြက မိမိတင္လိုက္တ့ဲ Post ေလးကိုေတြ ့ရင္ ေအာက္ပါပံုအတိုင္း Share ခလုတ္ကို ေတြ ့ရမွာမဟုတ္ပါဘူး။




Contact Us

Name

Email *

Message *

Back To Top