Viber အေကာင့္ကို DeActivate လုပ္နည္း

Viber အေကာင့္ကို DeActivate လုပ္နည္း


မိမိဖုန္းနံပါတ္နဲ ့လုပ္ထားတ့ဲ Viber အေကာင့္ကို မသံုးခ်င္ေတာ့တ့ဲအခါ ရိုးရိုး Viber app တို့ကို ဖ်က္လိုက္တာတို့ Logout လိုက္တာေတြဟာ တစ္ျခားသူေတြက မိမိဆီကိုစာေတြပို ့လို့ရေနပါတယ္ေသးတယ္။ သို့ေသာ္ Logout ထားတ့ဲအတြက္ မိမိက သူတို့ပို ့တ့ဲစာေတြကိုေတြ ့လိမ့္မည္မဟုတ္ပါ။ Viber ကို DeActivate လုပ္လိုက္မယ္ဆိုရင္ေတာ့ မိမိဆီကို ဘယ္သူကမွစာေတြပို ့လို့မရေတာ့ပါဘူး... Viber အေကာင့္မလုပ္ဖူးေသးတ့ဲ ဖုန္းနံပါတ္ပံုစံျပန္ျဖစ္သြားပါလိမ့္မယ္။

ျပန္သံုးခ်င္တ့ဲအခါ ပံုမွန္တိုင္း ဖုန္းနံပါတ္ထည့္ျပီး သံုးယံုပါဘဲ။

အသံုးျပဳနည္းကို ေအာက္မွာေလ့လာနိုင္ပါတယ္။

ဗီဒီယိုဖိုင္အားၾကည့္ရန္




Contact Us

Name

Email *

Message *

Back To Top